CAMPIONAT D'ESPANYA I DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
MOLLERUSSA, 2 i 3  de Juny de 2012
http://www.tresinasport.com

 

 

 

Mollerussa acollirà aquest cap de setmana, els dies 1 i 2 de juny, el XXIè Campionat d’Espanya i de Catalunya d’Autocros, una prova que comptarà amb 66 inscrits procedents de diferents punts de l’Estat espanyol com Galicia, País Basc o Castellà-Lleó, segons ha explicat aquest matí, Toni Castillón, director de competició i membre de l’Escuderia Mollerussa entitat organitzadora amb la col•laboració de l’Ajuntament de Mollerussa. Castillón ha explicat que l’actual moment econòmic ha provocat un descens en les inscripcions que l’any passat van ser 85, un descens tanmateix que s’ha notat també a la resta de proves del Campionat d’Espanya

Per la seva part, l’alcalde Marc Solsona, ha indicat que l’Ajuntament segueix apostant per aquesta prova que és la més longeva del campionat i per això ha buscat la manera de continuar-la gràcies a la col•laboració d’espònsors com Repsol. Solsona ha dit que aquest campionat “té un retorn tangible a la ciutat i que per això s’ha de mantenir ja que aquest esport de primer nivell atreu públic que genera ingressos directes i indirectes per Mollerussa”. També ha recordat que precisament aquest cap de setmana se celebrarà també el III Campionat de Catalunya d’Hoquei en categoria benjamí així com també la festa de música electrònica al Pavelló Firal aquest dissabte amb DJ Luxury, Xavi Alfaro i Enric Font per rematar la Festa Major.

El campionat comptarà amb 5 categories, segons ha explicat el vicepresident de l’Escuderia Mollerussa, Delfí Lahoz, el qual ha indicat que enguany comptaran amb la participació del pilot francès Julien Taverne així com del subcampió d’Espanya de l’any passat, Juanjo Moll, els quals correran per l’Escuderia Mollerussa.

El campionat començarà dissabte amb les corresponents verificacions a la carpa del Circuit de la Serra i els entrenaments oficials així com la primera mànega de les sèries classificatòries a la tarda. Diumenge a partir de les 9 del matí tindrà lloc la segona mànega de les sèries classificatòries per acabar a partir de les 11.20 hores amb les finals i el posterior lliurament de premis en un podi que es col•locarà al centre del circuit.

Font: Mollerussa.cat

LLISTA INSCRITS OFICIAL

LOCALITZACIÓ CIRCUIT MOLLERUSSA

HORARIS CURSA

TEMPS EN DIRECTE (disponibles el dia de la cursa)

RESULTATS  (disponibles el dia de la cursa)

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

NOTA DE PREMSA

CIRCUIT MOLLERUSSA

 

TORNAR