www.tresinasport.com
 

 

El proper diumenge 22 de setembre de 2.013,  es disputarà la 5ena cursa puntuable per la Copa Catalana de resistències off-road al circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa.

Tresina Sport hi té previst pendre part amb 2 equips formats per:

  • David Boltà  /  Antonia Martinez : L'objectiu de la parella de Sant Esteve, és el de acabar la cursa després d'haver dels dos abandonaments consecutius (Amer i Castellbisbal) i seguir lluitant per estar en llocs capdavanters de la divisió 1.

  • Ivan Margarit  /  Xavier Margarit :  Els germans Margarit, si no passa res de nou, retornaran als circuits després d'un petit paréntesi amb el seu citröen saxo 16v sense cap altre objectiu que el d'acabar el més endavant possible i gaudir de una bona cursa.

Donada la proximitat del circuit a la nostre localitat, Tresina Sport us anima a venir a presenciar la resistència, doncs la gran quantitat de vehicles que rodaràn conjuntament al circuit de La Pedrosa, garanteixen un bon espectacle. Recordem que la durada de la cursa és de 3 hores ininterrompudes i que els equips han de fer relleus de pilot cada 50 minuts, com a màxim.

A més, està previst que es faci la presentació d'una nova categoria dins el món de l'autocross, amb exhibició inclosa.

Reglament de la cursa

Formulari

Llista inscrits provisional

classificació provisional campionat

Reglament particular

UBICACIÓ CIRCUIT "LA PEDROSA"

 
Ampliar el plànol

TORNAR