www.tresinasport.com
 

 

Sota un sol de justícia, i davant l’atenta mirada dels nombrosos espectadors que s’hi van donar cita, l’espectacle de l’autocròs va tornar diumenge al circuit de la Pedrosa.

Les 3 Hores de Resistència –una prova puntuable per a l’exigent Campionat de Catalunya- va portar fins a Masquefa les millors espases de l’especialitat, amb Lucas, Navarro i Sacristan (de l’equip HRJ Competició), David Boltà i Antònia Martínez (Tresina Sport), Tomàs i Nacho Alonso (Gelida Motor) i els germans Ivan i Xavier Margarit (Tresina 2) al capdavant.

Els aficionats també van vibrar amb les maniobres d’alguns dels pilots que mantenen una lluita frec a frec per acabar alçant-se amb el títol. Aquest és el cas dels equips Team TDI (format per Francesc Trota i Jesús Jiménez) i Como Competició (Marc Vila i Jesús Molas). Curiosament cap dels dos no va tenir el seu millor matí i, a causa de problemes tècnics, van acabar en posicions més que discretes.

Els 19 equips i 43 pilots participants van donar una lliçó de bon pilotatge i resistència damunt d’un circuit de la Pedrosa excessivament sec que va obligar els organitzadors, l’entitat masquefina Gas a Fons, a regar en diverses ocasions. 

Els dos equips de Tresina Sport van tenir diferent sort durant la cursa:

L'equip format per David Boltà i Antònia Martínez va comandar la categoria durant tota la cursa tot i tenir diferents imprevistos fins que, a manca de uns 15 minuts per acabar, el seu peugeot 205 va dir prou en patir una nova avaria al motor, entrant com a 8éns classificats de la general i com a 3ers de categoria.

L'equip format pels germans Margarit, van fer una cursa de menys a més  però impecable de principi a fi, marcant la volta ràpida absoluta i entrant en 3a posició absoluta i com a guanyador de la classe 1 per primera vegada!!!!

Sens dubte, un gran resultat que ha de valer per a que facin el campionat sencer la propera temporada. Desde aquí, tot l'equip vol felicitar a l'Ivan i a en Xavier per aquesta fantàstica victòria!.

Finalment el triomf absolut va ser per als especialistes del HRJ Competició, que van completar un total de 154 voltes en les tres hores de cursa i van imposar-se també en la categoria Classe II (vehicles de fins a 2.000 centímetres cúbics). 

CLASSIFICACIÓ FINAL GENERAL

CLASSIFICACIÓ FINAL CLASSE 1 (1.600cc)

CLASSIFICACIÓ FINAL CLASSE 2 (2.000cc)


Un convidat de luxe

Després de la cursa es va fer la presentació d’una categoria nova –Júnior Car Cross- que es pretén impulsar des de la Federació Catalana d’Automobilisme, que en vol organitzar un campionat nacional.

Es tracta d’una categoria d’iniciació al Car Cross en què es limita la cilindrada dels motors i en què els vehicles disposen de les mateixes suspensions i pneumàtics perquè tots els pilots corrin en igualtat de condicions

Al circuit masquefí hi van rodar 6 cotxes, un dels quals pilotat per un convidat de luxe, el pilot de Moto 2 i subcampió del món Pol Espargaró.

 

PRÈVIA CURSA

 

TORNAR