CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCROS
LLEIDA  13 i 14/04/2013

 

 

El Circuit Offroad de Lleida tornarà a ser escenari d'una prova puntuable pel Campionat d'Espanya i de Catalunya d’Autocròs. Aquesta serà la quinzzena edició que Escuderia Lleida organitza de forma consecutiva aquest Campionat del més alt nivell. Aquesta serà la segona prova del Campionat d'Espanya-que enguany està previst a cinc proves -, i es disputarà els dies 13 i 14 d'abril.

L'atractiu del circuit de Lleida i la bona organització que acostuma a oferir als participants ha estat determinat per a obtenir una inscripció que es podria definir com a excel·lent doncs, tal i com està tot el panorama automovilístic, és tot un éxit.

Finalment,  Tresina Sport no hi aportarà cap dels els seus dos representants a la Divisió IIA, doncs ni en David Boltà ni en Joan Soldevila, per diversos motius, hi prendran part.

Cinc categories són les que estaran presents a Lleida, concretament la Divisió 2-A -turismes fins a 1.600cc-; la Divisió 2 -turismes fins a 2.000cc-: la Divisió 1 -turismes 4x4 lliures -; la Divisió Car Cros -fórmules amb motor de moto 600cc-; i finalment la Divisió 3 -fórmules 4x4 fins a 4.000cc-.

Cal recordar que, al ser Campionat d'Espanya, podrem gaudir de la Divisió I, en la qual hi podrem veure grans maquinàries com els Mitsubishi Evo, peugeot 206 proto etc... tots ells amb poténcies superiors als 300 cv.

LLISTA INSCRITS PROVISIONAL

HORARIS

UBICACIÓ CIRCUIT

 
Ver mapa más grande

TORNAR