El passat diumenge 20 de gener es va donar el tret de sortida la ja clàssica prova inaugural de la  "Copa Catalana de Resistència offroad 2013" organitzada per la gent de Potarrojos Competició (http://www.potarrojoscompeticio.com/), Tal i com ja varem avançar, Tresina Sport hi va prendre part amb un sol equip, el format per David Boltà i Antonia Martinez, doncs per diferents motius, els demés equips no hi varen poder participar. Val a dir que, en aquesta ocasió, es va encertar en la preparació del circuit que, al contrari que en d'altres ocasions, va aguantar molt bé les 3 hores de cursa.

Es presentaven a la cursa després d'haver aconseguit el 3er lloc a la classe 1 la passada temporada 2012 i amb moltes ganes de fer un bon paper, donant continuïtat al Peugeot 205 que tant bons resultats està donant darrerament.

 La sortida es va fer darrera del safety car, després d'haver establert l'ordre de sortida per sorteig, tal i com ja acostuma a fer-se a la primera cursa de la temporada. La sort no va estar al costat de l'equip Sesrvoirenc, que començava la cursa des del fons de la graella.

Un cop es va llançar la cursa, l'equip Sesrovirenc va anar remuntant progressivament fins arribar a la mitja hora de cursa classificats en 3era posició. El segón torn va portar a Antònia Martínez al volant del 205, la qual portava un bon ritme tot i que entre el canvi de pilot i un desafortunat safety car els hi feia perdre un parell de voltes respecte al líder de la cursa al arribar a la 1ª hora de cursa, classificats en 5ena posició absoluta i 2ons de classe 1.

La cursa transcorria sense gaires incidències, excepte d'alguna regada força abundant fet per la organització a fi i efecte de que no es degradés en excés el circuit. El bon comportament de la pista va fer que la cursa esdevingués molt ràpida i alguns vehicles patissin avaries per culpa d'aquest fet, com era el cas de l'equp Huracà Racing Team, que cedia el liderat de la classe 1, arribant a l'equador de la cursa en 4a posició absoluta i com a líders de la classe1.

El tercer relleu va retornar a en David al volant, el qual va trobar la pista lliure i va poder marcar les millors voltes de la cursa, parant el crono en 39.435 sgs. passant pel control de les 2 hores de cursa en 4a posició absoluta i en 1ª de classe 1.

El quart i definitiu relleu portava a l'Antònia Martínez, com ja és costum, a intentar portar el cotxe fins a l'arribada de la cursa. Ràpidament agafaria un impressionat ritme que, juntament amb el problemes patits per un equip que les precedia, feia que, a manca de mitja hora, es posessin en 3era posició absoluta de la classificació general.

Ja no hi va haver més canvis a la part alta de la classificació fins al final de la cursa, arribant a les 3 hores com a 1ers classificats de la classe 1 (vehicles fins a 1.600cc) i com a 3ers Scratx (absoluts). Sens dubte, un excel·lent resultat per a començar la temporada.

La cursa va ser guanyada per "Team TDI", format per Jesús Jiménez i Francesc Trota, amb un total de 220 voltes, seguit per el "Gomo Competició" de Jesús Molas i Marc Vila, amb un total de 217 voltes i, com a tercers classificats, l'equip Tresina Sport de Antònia Martínez i David Boltà amb un total de 214 voltes.

La propera cursa està previst que es celebri al circuit de Lleida el proper 3 de març.

RESULTATS CURSA

Volta a volta equip Tresina Sport

Volta a volta equips

Llista inscrits cursa

CLASSIFICACIÓ GENERAL CAMPIONAT PROVISIONAL

 

TORNAR