El passat cap de setmana, el circuit dels Saulons de Castellar del Vallès va acollir la primera prova del Campionat de Catalunya d’Autocròs 2013, organitzada per l’Escuderia T3, va congregar a un total de 27 inscrits, repartits en quatre categories, que es van donar cita en el circuit per disputar aquesta prova, i van fer gaudir d’allò més a l’entusiasta públic que es va congregar al circuit per veure’n les evolucions dels participants.

Les pluges de l’última setmana van fer que l’organitzador hagués de treballar d’allò més, per a que els pilots poguessin gaudir del circuit en perfectes condicions.

A la final de Div.II-A, va dominar el pilot d’Escuderia Lleida, Lluís Codina amb un Citroen Saxo, que realitzant una molt bona sortida va aconseguir mantenir la primera posició durant les 10 voltes de la final, dosificant el seu avantatge sobre Òscar Gonzàlez i Jordi Palau,  que van mantenir una bonica lluita per aconseguir la segona posició del podi, que finalment s’emportà Òscar Gonzàlez amb el seu Honda Civic. La tercera posició finalment va ser per Jordi Palau, també amb un Citroen Saxo. En la Divisió II-B, el pilot d’Escuderia Mollerussa, Roger Castell amb el seu Opel Corsa 1.2, es va adjudicar la victòria.

En la Div.II, vehicles fins a 2.000 cc, es va gaudir d’una emocionant lluita des dels entrenaments, fins arribar a la Final, on el pilot d’Escuderia Lleida Jordi Costa amb el seu Opel Astra va dominar completament, degut als problemes mecànics d’alguns competidors. Amb la qual cosa, Jordi Costa s’imposà a la Final a Toni Bueno, amb un Citroën Visa. El tercer graó del podi va ser per en Miguel Gracia amb el seu VW Golf.

La tercera de les Divisions era a priori la que més espectacle havia de donar al públic assistent i els participants de la Divisió Car Cross no van decebre. Amb els resultats de les mànegues classificatòries es va obtenir una primera línia de la graella de la final, formada per Juanjo Aranda, seguit per Jordi Puigvert i Albert Borràs. Que en el moment d’apagar-se els llums vermells del semàfor, van iniciar una aferrissada lluita per aconseguir la victòria final, que finalment va aconseguir el pilot igualadenc Albert Borràs amb un Speed Car Xtrem, seguit per Jordi Puigvert amb Speed Car Xtrem i Juanjo Aranda també amb Speed Car Xtrem.

La propera cita del Campionat de Catalunya d’Autocròs serà els dies 13 i 14 d’Abril al Circuit de Lleida on es disputarà una nova edició del Campionat d’Espanya de l’especialitat, on es preveu un cap de setmana espectacular.

Resultats cursa