El passat diumenge 26 de maig es va disputar la tercera  cursa puntuable de la  "Copa Catalana de Resistència 2013"al circuit "els peluts" de la gironina localitat d'Amer, circuit que acollia per primera vegada, una cursa d'aquest campionat. Tal i com ja havíem avançat, Tresina Sport hi va prendre part amb l'equip format per David Boltà i Antonia Martínez.

La sortida de la cursa es va fer amb volta llançada, i per ordre de classificació del campionat, tal i com ja és habitual. Ben aviat en David es va anar distanciant dels seus perseguidors i va agafar un bon ritme, passant pels primer 30' de cursa en primera posició.

El segon relleu va portar a l'Antònia al volant del peugeot 205 i va anar agafant un bon ritme progressivament, tot i patir força per culpa del fang quan regaven. Tot i amb això, va poder portar el 205 fins al segon relleu que, tot i que la classificació a la 01.30 hores indica la 4a posició, realment era la 2ª doncs havíem avançat el nostre canvi de pilot.

Arribats a aquest punt i en una errada d'en David quan anava a entrar a la pista, una inoportuna topada produïa el trencament de un dels ventiladors del cotxe. Al cap de unes voltes, en David tenia d'entrar al box per sobreescalfament del motor, reincorporant-se a la cursa però, al cap de 10 voltes, decidia entrar de nou perquè es seguia sobreescalfant el motor. Un cop substituïts el radiador i ventiladors, amb la ajuda dels companys del Team TDI (Gràcies Joel i Eduard!!!), havent perdut gairebé 1/2 hora, era l'Antònia la encarregada de intentar acabar la cursa però només va poder efectuar 8 voltes, doncs el motor es va aturar i va dir prou.

La cursa va ser guanyada per l'equip Gomo Competició d'en J.Molas i M.Vila, seguits de l'equip Gelida Motor d'en Tomas i Nacho Alonso i del Inter-Car daewoo d'en J.Rey i M.Guix, éssent els tres de classe II.

A la classe I, victòria del "Improvitzat", d'en F.Vilamitjana, M.Montaner i D.Masoliver, seguit del Romo Competició de M.Ferre i R.Alhacín i del "Pin & Pon tower team" de A.Tornos i J.Muñoz.

La propera cursa es disputarà els dies 29 i 30 de juny a Castellbisbal, amb la novetat de que es disputarà en format nocturn.

Resultats complerts cursa

Reglament particular

Classificació provisional Campionat

Prèvia cursa

LLista inscrits provisional

 
TORNAR