4 HRS. DE RESISTÈNCIA "AUTO HEBDO SPORT"
LLEIDA,  7 i 8 DE DESEMBRE DE 2.013

 

 

Els propers dies 7 i 8 de desembre, es disputarà la 13ª edició de les "4 hores de resistència Auto Hebdo Sport" al circuit de Lleida. Aquesta prova, que es disputa desde l'any 2.002, acostuma a reunir als pilots més coneguts d'arreu de Catalunya, Pais Vasc i Andorra.

Enguany comptarà amb la participació del recentment proclamat campió del món de Moto GP Marc Màrquez que formarà equip amb el pilot de Esc.Lleida Joel Guerrero. Aquests pilots, units als autèntics especialistes del món de l'autocross, amb campions de Catalunya i d'Espanya de l'especialitat, de ben segur faran que esdevingui una nova i exitosa edició d'una cursa que, com cada any, servirà per tancar la temporada off-road a Catalunya.

Per quarta vegada, aquesta cursa s’uneix oficialment als actes de “La Marató de TV3”. Aquesta col·laboració es concreta a través de la 14a edició de les 4H DE LLEIDA, que és una de les principals activitats anuals que Escuderia organitza i que, per segon any, passa a ser també una de les Activitats Populars de “La Marató de TV3”.

En aquesta edició, Tresina Sport hi te previst prendre part amb un sol equip de tres pilots format per:

ANTÒNIA MARTINEZ DAVID BOLTÀ

Tal i com ja va succeir l'any passat, el vehicle que pilotaran serà el peugeot 205 que habitualment utilitza el matrimoni Sesrovirenc (Antònia Martínez i David Boltà) a les curses de la Copa Catalana de resistències offroad, un cop revisat desprès de la cursa que va de realitzar el dia 22 de setembre a Masquefa. Recordem que l'any passat es van classificar en 3era posició general absoluta i com a guanyadors de la classe 1.

Com sempre a les resistències, el primer objectiu es situa en finalitzar la cursa (que no és poc), doncs recordem que amb el nivell habitual dels participants, acostuma  a ser molt ràpida i les màquines pateixen molt.

Recordem que aquesta cursa és de caire benèfic i és considerada com a "Acte de La Marató de TV3"

Llista d'inscrits provisional

Horaris cursa

Comunicat premsa 3

Comunicat premsa 2

Comunicat premsa 1

UBICACIÓ CIRCUIT LLEIDA

 
Veure mapa mes gran i fer ruta fins al circuit....clickeu aquí

 
TORNAR