TEMPORADA 2.013

 

La temporada 2.013  arrencarŕ, un any més, amb la celebració de la ja tradicional cursa de resistčncia de Castellbisbal, que serŕ puntuable per a la Copa Catalana de resistčncia off-road.

Repetint lo comentat l'any anterior, la nulˇla ajuda que es rep en concepte de esponsorització fa cada vegada més difícil tirar endavant aquest projecte. Molts dels pilots de l'especialitat han pres la determinació de fer un parčntesi en les seves participacions en curses donada la greu crisi econňmica que ens afecta, deixant, com és lňgic, la competició com a un luxe prescindible.

Tresina Sport, un any més, afronta la nova temporada amb moltes incňgnites, doncs només estŕ assegurada la participació del tŕndem Antňnia Martínez - David Boltŕ a les curses de la Copa Catalana de resistčncia off-road. Els pilots habituals del Campionat de Catalunya, en David Boltŕ,i en Joan Soldevila tenen previst fer alguna de les curses del Campionat.

Els germans Margarit prendran part en algunes curses en un programa pendent de definir. En Pau i l'Unai segueixen amb el seu parčntesi per motius d'estudis i l'equip format per Alex Santacatalina i Alberto Gallardo, és probable que segueixin prenent part en alguna prova de l'open de ralˇlis d'asfalt i algun del Campionat de Catalunya, perň amb un programa que encara estŕ per definir.

Amb aquestes premisses, es preveu una temporada complicada per les baixes inscripcions que ja varem veure a finals de la temporada passada. Esperem que es puguin salvar algunes proves que, a dia d'avui, no tenen data prevista de celebració.

 

COPA CATALANA DE RESISTÉNCIA OFF-ROAD

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS
CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS
4 HRS. RESISTČNCIA  "AUTO HEBDO" CIRCUIT LLEIDA - 07 i 08/12/2013

CALENDARI PROVISIONAL FEDERACIÓ CATALANA AUTOMOBILISME

 
TORNAR