CAMPIONAT D'ESPANYA I DE CATALUNYA D'AUTOCRÒS
MOLLERUSSA, 2 i 3  de Juny de 2012
http://www.tresinasport.com

 

Els propers 2 i 3 de juny de 2.012 es disputarà la 4ª prova puntuable pel Campionat de Catalunya de autocross al circuit "Parc de la Serra" de Mollerussa. En aquesta ocasió, també serà puntuable pel Campionat d'Espanya de la especialitat. Com sempre, s'espera una bona inscripció , tot i que es preveu que sigui inferior a d'altres ocasions per la maleïda crisi.  Finalment seran 80 els equips que hi prendran part; fet que dubtem que aconsegueixi satisfer als organitzadors i que deixa alguna graella, com a la de la Divisió I  i II un pèl desangelada.

Tal i com ja va succeir a la cursa del nacional a Lleida, Tresina Sport no hi aportarà cap pilot a la graella, doncs tant en Joan Soldevila com en David Boltà han decidit fer un paréntesi durant aquesta temporada 2012.

Sens dubte serà una nova ocasió per a veure unes curses de luxe, doncs recordem que hi prendran part els espectaculars vehicles de la Divisió I (+ 3.500cc), amb els 205 T16, 206, Mitsubishi EVO, etc..., els sempre espectaculars  i competitius car cross, la disputada Div-IIA (turismes fins a 1.600cc) i la Div II (turismes fins a 2.000cc).

LLISTA INSCRITS

LOCALITZACIÓ CIRCUIT MOLLERUSSA

HORARIS CURSA

TEMPS EN DIRECTE (disponibles el dia de la cursa)

RESULTATS  (disponibles el dia de la cursa)

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL CAMPIONAT

NOTA DE PREMSA

CIRCUIT MOLLERUSSA

 

TORNAR