CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS 2012
Mollerussa, 6 de maig de 2012

 

 

El passat diumenge 6 de maig es va disputar la tercera prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'autocross al circuit "Parc de la Serra" de la Lleidatana localitat de Mollerussa. Finalment van ser 37 els equips que es van presentar a les verificacions. Una matinal assoleiada va oferir curses interessants, sobretot a les divisions IIA i IV (car cross), competides fins a la darrera volta de la final.

Cal recordar que el pilot de Tresina Sport, David Boltà, acudia a la prova amb el remodelat peugeot 205 que habitualment utilitza per a competir a les curses de resistència conjuntament amb Antònia Martínez, de cara a posar-lo a punt per la propera cursa de Masquefa.

Als entrenaments, un rapidíssim Albert Gutièrrez marcava la "pole" amb un temps de 52.844, seguit d'en Lluís Codina (53.140) i del pilot aragonès O.Valera (53.620). En David, que "estrenava" el motor del 205, marcava un bon temps, aturant el cronòmetre a 54.632 i, el que és mes important, comprovant el bon funcionament del vehicle.

A la primera màniga, i després d'una bonica lluita, victòria per a en A.Gutiérrez, seguit de Codina i Valera. En David entraria en 5ena posició després d'avançar a en Ll.Romeu.

A la segona màniga, nova victòria per a en A.Gutiérrez, seguit de Valera i Codina que intercanviaven posicions respecte la 1ª maniga, beneficiats per la punxada de Valera. En David tornaría a entrar en 5ena posició després d'avançar a en Ll.Romeu.

A la final, i després d'una excel·lent sortida, en A.Gutiérrez, es col·locaria en 1ª posició, la qual ja no abandonaria fins al final, guanyant una cursa que va dominar de cap a peus, una victòria que feia molt temps que estava buscant. La segona posició va ser per a en Oscar Valera i la 3ª per a en Xevi Crespi. En David, després d'una bona sortida, es col·locava en 5ena posició seguit per en Ll.Romeu. La poca adaptació del peugeot 205 a la especialitat, feia que poc a poc anés perdent pistonada respecte als primers classificats. En Ll.Romeu va poder avançar en David, tot i que durant aquest avançament, va realitzar una maniobra totalment antiesportiva que, per desgràcia, no es la primera vegada que executa, entrant finalment en 6ena posició final i amb un molt bon regust pel bon funcionament del 205.

CLASSIFICACIÓ FINAL DIVISIÓ IIA

A la final de la Divisió II va haver-hi molt poca història degut a la baixa participació i al trencament per part d'en J.Costa, amb victòria per a en J.Serrat, seguit de M.Gracia i de J.Luis Ulloa.

CLASSIFICACIÓ FINAL DIVISIÓ II

La Divisió IV va estar emocionant com sempre, amb un pòdium copat per tres aspirants al Campionat d'Espanya, amb vixtòria pel Mallorquí J.J.Moll, seguit d'en J.Puigvert i d'en Marc Batlle.

CLASSIFICACIÓ FINAL DIVISIÓ IV

Prèvia cursa

 
TORNAR