CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS 2012
Masquefa, 23 de setembre de 2012

El proper diumenge 23 de setembre es disputarÓ la quarta cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "La Pedrosa" de la ve´na localitat de Masquefa.

L'Escuderia Gas a Fons (www.gasafons.com), estÓ preparant una nova ediciˇ, la cinquena, amb la mateixa ilĚlusiˇ de l'any passat i amb la intenciˇ de tornar a aconseguir dur a terme una cursa amb una organitzaciˇ exemplar, tal i com ens tenen acostumats. Finalment seran 35 els equips que acudiran a la prova, tot un Úxit tenint en compte la situaciˇ acon˛mica actual.

Tresina Sport hi tÚ previst acudir amb els tres pilots David BoltÓ, en Joan Soldevila i, per primera vegada, l'Ant˛nia MartÝnez, que realitzarÓ la seva primera cursa de velocitat. Acostumada a rodar en pistes de terra, haurÓ de cambiar el "xip" de les resistŔncies pel de curses molt mÚs curtes e intenses. Li desitgem tota la sort del mˇn!!!!

Al ser una cursa que es disputa tant a prop de Sant Esteve, animem a tothom a gaudir d'una bona matinal del motor. Els entrenaments es disputarÓn a partir de les 10:30 del matÝ, les classificat˛ries a partir de les 11:15 i les finals estÓ previst que comencin al voltant de les 12:30hrs.

Us esperem el diumenge al circuit!

FER INSCRIPCIË

LLISTA D'INSCRITS PROVISIONAL

REGLAMENT PARTICULAR

 

UBICACIË CIRCUIT "LA PEDROSA"

 
Ampliar el plÓnol

 
TORNAR