CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS 2012
Masquefa, 23 de setembre de 2012

El passat diumenge 23 de setembre es va disputar la quarta cursa puntuable pel campionat de Catalunya d'autocross al Circuit "La Pedrosa" de la ve´na localitat de Masquefa. Un total de 37 equips varen ser els que finalment van acudir a la cita, tot un Ŕxit tenint en compte el nombre de participants a les curses anteriors del campionat.

La organitzaciˇ va fer de nou un gran desplegament de personal ben format per a controlar totes les incidŔncies de la cursa per˛, en aquesta ocasiˇ, el que va fallar va ser el circuit, doncs no va aguantar gens el pas dels vehicles, erosionant-me prematurament i deixant bancs de terra i uns forats que no permetien gaudir del trašat i feien patir d'all˛ mes les maquinÓries que van prendre part. L'Escuderia Gas a Fons n'Ús conscient d'aquest fet i ja han confirmat que es realitzaran les operacions necessÓries a fi i efecte de que no es repeteixi aquest fet.

Tal i com ja varem avanšar,  Tresina Sport hi va acudir amb tres pilots: David BoltÓ, en Joan Soldevila i Ant˛nia MartÝnez, que realitzava la seva primera cursa de velocitat.

Puntualment es va donar el tret de sortida als entrenaments, a on en Joan Soldevila ja deixava clar a la resta de pilots que tenia ganes de guanyar la cursa, desprÚs de uns quants mesos sense competir, marcant la pole amb una diferŔncia de mes de un segon a en David, que va marcar el 2ˇn millor temps. l'Ant˛nia, per la seva part, marcava el 8Ú millor temps a 3,02 de la pole, un magnÝfic temps pel dia del seu debut.

Resultats entrenaments

A la primera mÓniga va ser quan van comenšar els problemes doncs, a la primera volta, desprÚs d'una bona sortida que situava en Joan i en David 1er i 2ˇn provisionalment, en David trencava una transmissiˇ que el feia abandonar la mÓniga prematurament. A la tercera volta, l'Ant˛nia patiria una bolcada a la part inferior del circuit que la deixava temporalment fora de cursa. Al no poder sortir del vehicle, direcciˇ de cursa va decidir aturar la cursa. Per sort, la valenta pilot de l'equip no va patir cap cop d'importÓncia. En Joan Soldevila, per la seva part, no va donar cap opciˇ als seus rivals, dominat la mÓniga de principi a fi.

Resultats 1¬ mÓniga

La assistŔncia de l'equip va tenir molta feina, doncs tenien dos cotxes avariats, el d'en David amb una transmissiˇ trencada i el de l'Ant˛nia, amb els danys propis d'una bolcada. Els pilots de l'equip volem agraÝr a tots els companys d'equip i amics que ens van ajudar en aquests complicats moments i, sense ganes de deixar-nos a ning˙,volem donar les grÓcies a en Xavi, Vicente, Guti, Jordi, Pau, Salva, David, Ivan, Eli, Ëscar...grÓcies a tots!!!!!!!!

A la segona mÓniga, en Joan va repetir el domini exercit a la primera, colocant-se primer a final de recta i administrant l'avantatge fins al final de la cursa. En David, per la seva part, sortia des de la darrera fila de la graella i poc a poc va poder anar remuntant tot i el complicat estat del circuit fins a la cinquena posiciˇ. L'Ant˛nia, per la seva part, va poder sortir desprÚs de la reparaciˇ i va entrar en 9ena posiciˇ.

Resultats 2¬ mÓniga

A la final, nova demostraciˇ d'autoritat d'en Joan Soldevila, que va tornar a situar-se al capdavant i es va limitar a controlar tota la cursa, dominant de principi a fi, essent el guanyador de la cursa sense paliatius. Felicitats Joan !!! En David, per la seva part, va estar lluitant amb en Ďscar Gonzalez i provant d'avanšar-lo en vÓries ocasions per˛, una minvada de potÚncia a mitja cursa al peugeot 206 va fer que es veiÚs avanšat per A.Capellera i Ll.Romeu, al qual va avanšar a la darrera volta entrant en 5ena posiciˇ final. L'Ant˛nia, per la seva part, va entrar en 8ena posiciˇ final per˛, compte, nomÚs a 2 segons d'en J.Palau, fet que demostra la seva evoluciˇ durant la matinal de diumenge, parant el crono a la seva millor volta en 48.6 segs.

Resultats Final Div.II-A

A la Divisiˇ II, la que comptava amb menys participants, en Jordi Costa es va endur la vict˛ria sense gaire oposiciˇ desprÚs de l'abandonament d'en X.Crespi i d'en J.MunnÚ.

Resultats Final Div.II

A la Divisiˇ IV (car cross), nova vict˛ria per al pilot MallorquÝ J.Moll que no va donar opciˇ als seus rivals, seguit d'en J.Puigvert i d'en J.J.Aranda.

Resultats Final Div.IV

PR╚VIA CURSA

 
TORNAR