www.tresinasport.com
 

 

El passat diumenge 20 de maig de 2.012,  es va disputar la 3era cursa puntuable per la Copa Catalana de resistències off-road al circuit "La Pedrosa" de la veïna localitat de Masquefa. Tal i com ja havíem avançat, Tresina Sport hi va pendre part amb 2 equips, els formats per David Boltà  /  Antonia Martinez i l'altre format per Ivan Margarit i Xavier Margarit.

Després d'una nit amb pluja, la matinal es presentava assoleiada però amb incertesa, doncs hi havia notícies que al voltant de les 12h. arribaria un front d'aigua fort, i no es van equivocar.

Puntualment, i després de fer les pertinents verificacions administratives i tècniques, es va donar el tret de sortida a la cursa amb la graella montada segons la classificació del campionat. Per aquest motiu, en David Boltà sortia al primer relleu en 20ena posició i en Ivan Margarit des de la 28ena.

En David va fer una bona sortida avançant nombrosos vehicles i es va dedicar a anar remuntant durant tot el relleu sense més incidents, comprobant que el 205, amb les millores introduïdes anava d'allò mes bé. En arribar al primer relleu, ja anava en 2ona posició de la general.

Per la seva part, l'Ivan Margarit decidia fer una cursa anant mes menys a més i anava augmentant el ritme de cursa progressivament pendent d'un petit soroll a la caixa de canvis del seu citröen saxo que, finalment, els va respectar. Durant aquest primer relleu, es va erosionar molt el circuit, potser per no haver regat suficientment la pista per por al fang.

El segón relleu portava a l'Antònia al volant del 205 i també aniria de menys a més, agafant el "feeling" al nou motor que, tot i que és el mateix cotxe, es comporta de forma diferent. No només va aguantar la posició, sinó que va seguir doblant cotxes durant tot el seu relleu, veient-se perjudicada per l'entrada d'un safety car que li feia perdre una volta respecte als demés participants.

En Xavi Margarit agafava el relleu al seu germà Ivan i seguia amb un molt bon ritme de cursa i anava escalant a la classificació progressivament sense cap problema mecànic. Durant aquest relleu va començar a ploure de nou de forma intermitent i poc a poc la pista es complicava i començava a lliscar molt.

A l'equador de la cursa, els dos pilots que havien iniciat la cursa tornaven al volant dels seus vehicles, tant en David com l'Ivan Margarit, que només sortir a la pista, es van veure de nou perjudicats per un altre safety car que els feia perdre una nova volta respecte els líders. Un cop reactivada la cursa, en David va seguir avançant vehicles per intentar remuntar posicions i va ser quan portaven mitja hora de cursa que va començar a ploure de forma intensa, provocant una enfangada molt gran a la pista que dificultava, i molt, el poder-hi circular, arribant a caure pedra.

Direcció de cursa, amb molt bon criteri, va decidir suspendre-la, doncs ja portàvem les 3/4 parts fetes de l'event esportiu segons el reglament, donant-la per acabada.

Un cop finalitzada la resistència, que ho va ser més que mai (de resistència), en David i l'Antònia quedàven com a guanyadors de la classe 1 i com a 5ens de la general, a 2 voltes dels guanyadors (llàstima dels safety's) i l'Ivan i en Xavier es classificaven com a 5ens de la classe 1 i 11ens de la general. Un molt bon resultat pels dos equips de Tresina Sport per diferents motius, el del Tresina Sport 1 per haver acabat amb els problemes de motor que els han portat de bòlit i el Tresina Sport 2 per haver tornant a les pistes a competir de nou.

La cursa va ser guanyada Per Castany/Anglarill (Fast par motor), seguit de Cano/Zapata (Piera motor) i de Lucas/Navarro/Sacristan (HRC competició).

Classificació final cursa

Volta a volta equips

Llista d'inscrits oficial

classificació provisional campionat

TORNAR