CAMPIONAT D'ESPANYA  I CATALUNYA D'AUTOCROS
LLEIDA  14 i 15/04/2012

 

 

El Circuit Offroad de Lleida va tornar a ser escenari d'una nova prova puntuable pel Campionat d'Espanya i de Catalunya d’Autocròs els passats 14 i15 d'abril de 2012. Un total de 104 equips. Com ja es habitual, dissabte al matí es van dur a terme les verificacions administratives i técniques a totes les catregorires - 5 - que hi prenien part. Per la tarda, es van fer les primeres mànigues classificactòries.

Diumenge al matí es van disputar la segona semifinal i les finals de totes les categories.

A la Divisió IIA (vehicles fins a 1.600 cc), la victòria va ser per a un rapidissim Arkaitz Uranga, seguit de Ivan Posado i de Jesús Iturburu, tots tres pilots amb citröen saxo.

RESULTATS DIVISIO II-A

A la Divisió II (vehicles fins a 2.000 cc), segona victòria consecutiva per a David Urban (citróen saxo 1600) seguit a distància de Jordi Costa (opel corsa) i de Josep Prims (opel corsa)

RESULTATS DIVISIO II

A la Divisio III (monoplaces), victòria per a L.Muñoz, seguit de J.Ribas i de A.Aznar, després d'una accidentada cursa amb força abandonaments, inclosos els dels favorits de la categoria.

RESULTATS DIVISIO III

A la Divisió I, (vehicles fins a 3.500 cc) domini sense paliatius pel galleg P.Calviño, seguit de F.Fernandez i de M.Llorente.

RESULTATS DIVISIO I

A la Divisió IV (car cross), es varen viure emocionants finals de "repesca" i, a la gran final, es va poder disfrutar d'una gran cursa que va estar encapçalada fins a la darrera volta pel dominador absolut de la categoria durant tot el cap de setmana, M.Batlle, el qual es va veure superat per E.Mosquera i per en J.J.Moll, entrant finalment en 3ª posició.

RESULTATS DIVISIO IV

 

 

NOTA DE PREMSA FINAL

PREVIA CURSA

TORNAR