El passat cap de setmana, el circuit dels Saulons de Castellar del Vallès va acollir una prova més del Campionat de Catalunya d’Autocròs, organitzat per l’Escuderia T3, va congregar a un total de 27 inscrits, repartits en tres categories, que es van donar cita en el circuit per disputar aquesta prova, i van fer gaudir d’allò més a l’entusiasta públic que es va congregar al circuit per veure’n les evolucions dels participants.


Les pluges de l’última setmana van fer que l’organitzador hagués de treballar d’allò més, per a que els pilots poguessin gaudir del circuit en perfectes condicions.
La jornada va començar amb les verificacions administratives i tècniques, fins que a les 10.15 s’iniciaven els entrenaments de la Divisió II-A de vehicles fins 1600 cc, en els que el pilot d’Escuderia Lleida, Lluís Codina era el més ràpid amb el seu Citroën Saxo, realitzant un temps de 44.341, seguit de molt a prop de Xavier Crespi, només a 0.286 i en tercera posició es va col•locar Àngel Capellera amb un Citroën C2, que marcava un temps de 45.589. 
Les dues classificatòries van ser molt disputades, gràcies a la lluita entre els pilots Lluis Codina, Xavier Crespi, Àngel Capellera i Òscar Gonzàlez, que es van repartir les primeres posicions a les dues curses, adjudicant-se la primera Lluis Codina i la Segona Xavier Crespi. El gran dominador de la final va ser el pilot d’Escuderia Lleida, Xavier Crespi, realitzant una molt bona sortida va aconseguir mantenir la primera posició durant les 10 voltes de la final, controlant el continus atacs d’Angel Capellera, amb un Citroën C2. La tercera posició finalment va ser per Lluís Codina ja a gairebé 6 segons del guanyador.  
En la Div.II, vehicles fins a 2.000 cc, Jordi Costa, s’imposava a la mànega d’entrenaments amb un temps de 43.512, seguit de molt a prop per Xavier Crespi a menys de 5 dècimes. Les dues classificatòries van preparar una primera línia compresa per Jordi Costa, amb un Opel Corsa, Xavier Crespi amb la mateixa mecànica i Miguel Gracia amb un VW Golf, una molt bona sortida de Xavier Crespi, el va portar a liderar la final durant gairebé la totalitat de la cursa, però els problemes mecànics amb el canvi del seu Opel Corsa, li van fer una mala passada i a l’última volta a la recta de meta es va veure superat per Jordi Costa que es va poder imposar per només 4 dècimes d’avantatge sobre Xavier Crespi. El tercer graó del podi va ser per en Miguel Gracia amb el seu VW Golf. 
La tercera de les Divisions era a priori la que més espectacle havia de donar al públic assistent i els participants de la Divisió Car Cross no van decebre. Els 15 pilots autoritzats a prendre la sortida, van realitzar les seves evolucions al Circuit Els Saulons, on el líder del Campionat, el mallorquí, Juan J. Moll es feia amb el millor temps d’entrenaments, amb un temps de 37.333, seguit de molt a prop per Jordi Puigvert, a 0.457, en tercera posició es situava un reaparegut a la categoria, Alberto Montalban, al volant d’un Casmat Spider. Els favorits a adjudicar-se el campionat es van alternar les posicions en les 4 classificatòries disputades, amb el que es preveia una gran lluita per adjudicar-se la final. Jordi Puigvert, amb un Speed Car Xtrm, partia des de la primera posició, amb la necessitat de retallar punts al líder del Campionat i així ho va fer, des de la primera volta, Jordi Puigvert es va situar al capdavant de la cursa, que va dominar d’inici a fi, mentre Juanjo Moll, començava a remuntar posicions després d’una mala sortida, arribant en una segona posició final amb el seu Speed Car Xtrm i el tercer calaix del podi va finalment per l’Alberto Montalban, amb un Casmat Spider, que va mantenir una lluita aferrissada amb David Casadevall i Juanjo Aranda. 
La propera i última cita del Campionat de Catalunya d’Autocròs serà el dia 18 de novembre al circuit de Castellbisbal, amb tots els campionats per decidir, es preveu una jornada espectacular.