TEMPORADA 2.012

 

La temporada 2.012  arrencarŕ, un any més, amb la celebració de la ja tradicional cursa de resistčncia de Castellbisbal, que serŕ puntuable per a la Copa Catalana de resistčncia off-road.

Repetint lo comentat l'any anterior, la esponsorització s'ha convertit en una fita gairebé impossible d'assumir, doncs les Empreses no es troben en condicions d'ajudar als equips de competició, tenint en compte que n'hi ha moltes que ja fan prou en aixecar la porta cada dia. Si a tot aixň hi afegim que la Federació segueix augmentant el cost de la llicčncia i les inscripcions encara no sabrem si pujaran (ja seria la gota que faria vessar el got), ja farem prou si podem seguir un campionat íntegrament.

Així mateix, esperem que la nova junta de la Federació Catalana de Automobilisme que surti el 31 de gener d'enguany, doni un nou impuls i sŕpiga trobar els recursos necessaris per a tirar endavant aquest esport.

Tresina Sport, un any més, afronta la nova temporada amb ilˇlusions renovades, tot i que seguirŕ patint la "baixa temporal" d'alguns dels seus pilots per motius d'estudis i personals. Els pilots habituals del Campionat de Catalunya, en David Boltŕ,i en Joan Soldevila tenen previst fer totes les curses de Catalŕ i no descarten fer alguna cursa del Campionat d'Espanya.

En quant als quatre equips especialitzats en resistčncies, només el format per Antňnia Martínez i David Boltŕ té la intenció de fer tota la Copa Catalana de resistčncia. Els germans Margarit prendran part en algunes curses en un programa pendent de definir. Els altres dos equips, formats per l'Oriol Gel i en Marc Vilanova i el format pe Pau Canals i Unai Flores, encara no tenen assegurada la data del retorn a les pistes per diferents motius.

El nou equip de Tresina Sport, format per Alex Santacatalina i Alberto Gallardo, és probable que segueixin prenent part en proves de l'open de ralˇlis d'asfalt i algun del Campionat de Catalunya, perň amb un programa que encara estŕ per definir.

Amb aquestes premisses, es preveu una temporada complicada per les baixes inscripcions que ja varem veure a finals de la temporada passada. Esperem que es puguin salvar algunes proves que, a dia d'avui, no tenen data prevista de celebració.

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS
COPA CATALANA DE RESISTÉNCIA OFF-ROAD
CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS
4 HRS. RESISTČNCIA  "AUTO HEBDO" CIRCUIT LLEIDA - 08 i 09/12/2012

CALENDARI PROVISIONAL FEDERACIÓ CATALANA AUTOMOBILISME

 
TORNAR