COPA D'ESPANYA DE RESISTÈNCIA (CER) CIRCUIT DE CATALUNYA

MONTMELÓ  9 i 10 de setembre de 2011

 

El passat cap de setmana del 9 i 10 de setembre, es va disputar la cinquena prova puntuable per a la Copa d'Espanya de Resistència (cer) al circuit de Catalunya (Montmeló). Per tercera vegada en aquesta temporada, el pilot de Tresina Sport, David Boltà, hi va prendre part formant equip amb en Lluís Costa i amb en Joel Guerrero, company de Escuderia Lleida, pilotant un Peugeot 207 THP de Mavisa Sport.

El divendres al migdia es va realitzar els entrenaments lliures, els quals varen servir per a fer la primera presa de contacte amb el magnífic circuit de Catalunya. En David va poder fer 7 ó 8 voltes que servirien per conèixer el circuit de cara als entrenaments cronometrats.

Dissabte al matí es van fer els entrenaments cronometrats. En Joel Guerrero era l'encarregat de realitzar el primer temps, doncs la graella es fa amb el promig del temps de dos dels pilots. Un cop va entrar a posar rodes per a fer l'intent, va anunciar que el canvi de marxes no funcionava bé. Tot i amb això, va fer una volta excel·lent, marcant el millor temps de la challenge peugeot. Quan va entrar a boxes, va anunciar que el canvi estava totalment trencat, amb lo que en David no podia fer el intent de volta ràpida. El fet d'haver de substituir el canvi de marxes i no poder fer el segon temps, va fer que fossin penalitzats a sortir des de el fons de la graella. Gràcies a l'intens treball de tot l'equip, el peugeot 207 va poder estar present a la graella per a poder fer la cursa amb una caixa de canvis nova.

Al voltant de les 13.30 hores i sota una intensa calor, es va formar la graella amb més de 70 vehicles i es va donar el tret de sortia a aquesta resistència de 120' + 1 volta. Va ser en David el qui, sortint desde la darrera posició va iniciar els relleus. A la primera volta ja havia avançat a 10 cotxes però, un malentés amb l'equip, el va fer entrar a boxes per error, perdent el contacte amb la resta de vehicles de la seva categoria i havent de rodar sol durant els 40' del seu relleu. Va ser en Joel Guerrero l'encarregat de fer el segon relleu, rodant a uns bons temps fins a l'hora de repostar gasolina. Arribats a l'equador de la cursa, estaven classificats a la 30ena posició de la categoria D1-D2 i com a 6ens de la challenge peugeot.

Classificació provisional 1ª hora

La segona part del relleu se li va fer molt llarga amb en Joel, qui patia molt per la calor i havia de parar a hidratar-se, arribant totalment fos al final del seu "stint". En Lluís Costa va fer el tercer relleu i va poder portar el cotxe fins al final de la cursa sense més incidents, però amb la sensació de que, sense tants incidents, podien haver fet un bon resultat per l'equip Mavisa Sport.

Classificació final

Classificació per sectors

volta a volta

Planning cursa

Previa cursa

TORNAR