CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS 2011
Lleida 9 d'octubre de 2011

 

 

El passat diumenge 9 d'octubre, es va disputar la 6ena i penúltima cursa puntuable pel campionat de Catalunya d’autocross al circuit de Lleida. Tresina Sport hi va prendre part amb els seus dos pilots, en David Boltà amb el seu Peugeot 206 i en Joan Soldevila amb el seu citröen Saxo 1600, ambdós amb els cotxes reparats després de la mala cursa realitzada a Alguaire.

Als entrenaments, tant en Joan (2ón millor temps) com en David  (4art millor temps) es mostraven força competitius. La "pole" era per a en Xevi Crespi, que s'està mostrant intractable en aquest final de temporada.

A la primera màniga, l'ordre d'arribada seria el mateix dels entrenaments, amb en Joan a la segona posició i en David a la 4a.

A la segona màniga, en Joan, després d'un bon avançament, es situava en primera posició, lloc que ja no abandonaria fins al final. En David, repetiria 4a posició.

 

Va ser a la final quan tot es va torçar, doncs en David patiria una topada a final de recta que el deixaria fora de cursa. En Joan, per la seva part, es col·locava segon darrera Crespi, però la presència de vehicles a la pista amb bandera groga, li privava de intentar avançar al líder de la cursa, entrant finalment en segona posició final. Un pòdium molt esperat després d'una temporada molt difícil per culpa de les avaries.

Amb aquest resultat, a en David se li complica una mica el campionat i haurà d'esperar a acabar entre els 5 primers a Castellbisbal si vol guanyar el Campionat.

RESULTATS CURSA

Previa cursa

Classificació provisional Campionat Catalunya

 

 
TORNAR