www.tresinasport.com
 

 

 

El proper diumenge 23 d'octubre de 2.011,  es disputarÓ la setena i definitiva prova del Campionat de Catalunya d'autocross a la ve´na localitat de Castellbisbal. SerÓ la segona vegada que el circuit del "Serral de la Verdolaga" aculli una prova del CatalÓ de velocitat sobre terra. La gent de Potarrojos competiciˇ (http://www.potarrojoscompeticio.com/) estan treballant per a dur a terme una bona cursa.

Tresina Sport hi tÚ previst pendre part amb els seus dos pilots, en David BoltÓ i en Joan Soldevila, els quals intentaran fer una bona cursa, tenint en compte que en David encapšala la classificaciˇ del campionat de Catalunya amb una petita ventatja sobre el segˇn classificat, en Xevi Crespi.

Donada la proximitat del circuit a la nostre localitat, Tresina Sport us anima a venir a presenciar la cursa, a on hi podreu veure mecÓniques molt potents i els sempre espectaculars car cross.

Els entrenaments comenšaran a partir de les 10.00hrs, les classificat˛ries sobre les 11:20 hores i, les finals, es comenšaran a disputar al voltant de les 13:20 hores de la tarda.

Llista d'inscrits

Horaris

UBICACIË CIRCUIT CASTELLBISBAL

 
Mostra un mapa mÚs gran

 

TORNAR