www.tresinasport.com
 
       
 

El passat diumenge dia 25 de setembre de 2.011,  es va disputar el cinqué "meeting" puntuable per al Campionat de Catalunya d'autocròs al circuit del "Sagrat Cor" de la Lleidatana vila d'Alguaire. Tal i com ja havíem anunciat a la previa, Tresina Sport hi va prendre part amb els seus dos pilots habituals, en David Boltà i en Joan Soldevila.

Amb una llista d'inscrits que aportava 11 vehicles a la Divisió IIA, es donava el tret de sortida a una cursa que sería molt complicada doncs, a la tercera volta, en David trencava un suport del motor que l'obligava a aturar-se abans d'acabar els entrenaments i marcava el 4art millor temps. En Joan marcava la "pole" amb una diferència força notable respecte la resta de competidors.

Degut a uns problemes de darrera hora, el circuit no va aguantar i ben aviat es va degradar, havent de regar molt per evitar la pols i provocant grans piles de terra que deixaven una única traçada als revolts. Aquest fet va fer patir molt als turismes.

A la primera màniga van seguir els problemes doncs en Joan, que sortia des de la primera fila de la graella, es quedava aturat a la sortida amb una nova avaria a la caixa de canvis del seu citröen saxo. Per altre banda, en David patiria també una avaria al final de la recta principal que li deixava engranada la 3era marxa sense possibilitat de poder canviar, arribant fins al final de la màniga.

A la segona màniga en Joan va decidir abandonar per no agreujar la avaria i en David va decidir no sortir pel mateix motiu.

A fi i efecte d'evitar perdre molts punts, en David va sortir a la final des de el fons de la graella. Va arrencar com va poder i gràcies als problemes d'altres pilots i de l'estat de la pista, va poder arribar en 5ena posició final, perdent pocs punts de cara al campionat.

Classificacions cursa

Classificació provisional Campionat Catalunya

Classificació provisional open Lleida

Previa cursa

 

TORNAR