4 HRS. DE RESISTÈNCIA "AUTO HEBDO SPORT"
LLEIDA,  3 i 4 DE DESEMBRE DE 2.011

 

 

Els propers dies 3 i 4 de desembre, es disputarà la 11ª edició de les "4 hores de resistència Auto Hebdo Sport" al circuit de Lleida. Aquesta prova, que es disputa desde l'any 2.002, acostuma a reunir als pilots més coneguts d'arreu de Catalunya, Aragó i Andorra. Pilots amb la solera de Jaume Alguersuari, Dani Sordo, Joan Vinyes, Francesc Gutierrez, Climent Domingo, Francesc Busquets, etc... tots ells units als autèntics especialistes del món de l'autocross, amb campions de Catalunya i d'Espanya de l'especialitat, han disputat aquesta cursa i, de ben segur, esdevindrà una nova i exitosa edició d'una cursa que, com cada any, servirà per tancar la temporada off-road a Catalunya.

Per segona vegada, aquesta cursa s’uneix oficialment als actes de “La Marató de TV3”. Aquesta col·laboració es concreta a través de la 12a edició de les 4H DE LLEIDA, que és una de les principals activitats anuals que Escuderia organitza i que aquest any, passa a ser també una de les Activitats Populars de “La Marató de TV3”.

En aquesta edició, Tresina Sport hi te previst prendre part amb un sol equip, ni mes ni menys que el mateix que hi va prendre part en la passada edició, format per:

ANTÒNIA MARTINEZ DAVID BOLTÀ VICENTE DE LA TORRE JOAN SOLDEVILA

Tal i com ja va succeir l'any passat, el vehicle que pilotaran serà el peugeot 205 que habitualment utilitza el matrimoni Sesrovirenc (Antònia Martínez i David Boltà) a les curses de la Copa Catalana de resistències offroad, un cop revisat desprès de la cursa que s'ha de realitzar el dia 13 de novembre a Masquefa.

 

 

Com sempre a les resistències, el primer objectiu es situa en finalitzar la cursa (que no és poc), doncs recordem que amb el nivell habitual dels participants, acostuma  a ser molt ràpida i les màquines pateixen molt.

Recordem que aquesta cursa és de caire benèfic i és considerada com a "Acte de La Marató de TV3" - Comunitat de premsa

Llista d'inscrits provisional

Comunicat de premsa "La Marató"

Per seguir la cursa online en directe volta a volta: www.pde-racing.com

Horaris cursa

Palmarés de la prova

 

UBICACIÓ CIRCUIT LLEIDA

 
Veure mapa mes gran i fer ruta fins al circuit....clickeu aquí

 
TORNAR