4 HRS. DE RESISTÈNCIA "AUTO HEBDO SPORT"
LLEIDA,  3 i 4 DE DESEMBRE DE 2.011

 

 

 

Els passats dies 3 i 4 de desembre, es va disputar la 11ª edició de les "4 hores de resistència Auto Hebdo Sport" al circuit de Lleida. Aquesta prova, que es disputa desde l'any 2.002, acostuma a reunir als pilots més coneguts d'arreu de Catalunya, Aragó i Andorra. Pilots amb la solera de Jaume Alguersuari, Dani Sordo, Joan Vinyes, Francesc Gutierrez, Climent Domingo, Francesc Busquets, etc... tots ells units als autèntics especialistes del món de l'autocross, amb campions de Catalunya i d'Espanya de l'especialitat, han disputat aquesta cursa i, de ben segur, esdevindrà una nova i exitosa edició d'una cursa que, com cada any, servirà per tancar la temporada off-road a Catalunya.

Un cop més, la cursa va ser una "Activitat Popular de “La Marató de TV3” i  Tresina Sport hi va prendre part amb un sol equip, ni mes ni menys que el mateix que hi va prendre part en la passada edició, format per Antònia Martínez, Joan Soldevila, Vicente de la Torre i David Boltà el qual finalment no hi va participar per una lumbàlgia de darrera hora.

ANTÒNIA MARTINEZ DAVID BOLTÀ VICENTE DE LA TORRE JOAN SOLDEVILA

Tal i com ja va succeir l'any passat, el vehicle que pilotaran serà el peugeot 205 que habitualment utilitza el matrimoni Sesrovirenc (Antònia Martínez i David Boltà) a les curses de la Copa Catalana de resistències offroad, un cop revisat desprès de la cursa que s'ha de realitzar el dia 13 de novembre a Masquefa.

Dissabte al matí es van fer les verificacions i per la tarda es van dur a terme els entrenaments cronometrats, a on Tresina Sport va col·locar el seu peugeot 205 a la 11ena posició.

Entrenaments

El diumenge al matí es va donar el tret de sortida a la cursa a les 10 en punt del matí i va ser en Vicente de la Torre l'encarregat de començar els relleus, el qual, després d'un any de no pilotar un cotxe de competició, va agafar ràpidament un bon ritme avançant durant aquest primers 45' fins a la 7ena posició. El segon relleu va ser per a Antònia Martinez, la qual va portar també un excel·lent ritme de cursa, mantenint la mecànica i portant al cotxe immaculat fins al tercer relleu. Era en Joan Soldevila qui pilotava fins a la 8ena posició quan, de forma sobtada, cedia la suspensió del peugeot 205 a la volta 95 de cursa.

Els vehicles de salvament de pista van portar el cotxe fins a la assistència i, tot i la ràpida intervenció de tot l'equip, va ser impossible reparar l'avaria, doncs varen ser varis els components que van cedir en cadena.

La cursa va ser guanyada per l'equip "PRIMS MOTORSPORT", format per J. PRIMS / R. NIETO amb 188 voltes, seguit del "GOMO COMPETICIO" de MOLAS/BARCONS/AGUSTINA a la mateixa volta i l'equip "IBSAUTO TEAM" de IBAÑES/SANS en 3era posició.

Classificació cursa

Planning cursa

Previa cursa

 

 
TORNAR