TEMPORADA 2.011

 

La temporada 2.011  arrencarà, un any més, amb la celebració de la ja tradicional cursa de resistencia de Castellbisbal, que serà puntuable per a la Copa Catalana de resistència off-road.

Repetint lo comentat l'any anterior, la esponsorització s'ha convertit en una fita gairebé impossible d'assumir, doncs les Empreses no es troben en condicions d'ajudar als equips de competició, tenint en compte que n'hi ha moltes que ja fan prou en aixecar la porta cada dia. Si a tot això hi afegim que la Federació segueix augmentant el cost de la llicència i les inscripcions encara no sabrem si pujaran (ja seria la gota que faria vessar el got), ja farem prou si podem seguir un campionat íntegrament.

Tresina Sport, un any més, afronta la nova temporada amb il·lusions renovades i té el plaer de avançar-vos la incorporació de dos nous equips a la nostre Entitat!!!. Per una banda, l'equip format per Alex Santacatalina i Alberto Gallardo, pilot i copilot de Sant Esteve Sesrovires que prenen part en algunes curses del Campionat de Catalunya de ral·lis, curses de l'open i pujades en costa, sempre en asfalt i que, d'aquesta forma, introduïm noves modalitats dins l'equip. L'altre incorporació, es tracta d'en Joan Soldevila, pilot que compiteix habitualment amb en D.Boltà i en V.de la Torre al Campionat de Catalunya d'autocross. Aquesta incorporació es produeix, tot i no ser de la nostre població, a la gran amistat que ens uneix i a les reiterades ocasions que han ajudat a pilots del nostre equip. Sens dubte, sempre és un plaer anunciar que creix la nostre familia i que la tasca de l'equip de informar, publicitar, desmitificar i ajudar en tot lo possible als nouvinguts a aquest món, es vegi reflexada, any rere any, amb l'incorporació de nous pilots.

Els pilots habituals del Campionat de Catalunya, en David Boltà, en Vicente de la Torre i en Joan Soldevila, tenen previst fer totes les curses de Català i no descarten fer alguna cursa del Campionat d'Espanya.

En quant als quatre equips especialitzats en resistències, els formats per Antònia Martínez i David Boltà i el format per en Pau Canals i l'Unai Flores, tenen la intenció de fer tota la Copa Catalana de resistència. Els altres dos equips, formats per l'Oriol Gel i en Marc Vilanova i el format pels germans Ivan i Xavier Margarit, encara no ténen assegurada la data del retorn a les pistes per diferents motius.

El nou equip de Tresina Sport, format per Alex Santacatalina i Alberto Gallardo, és probable que segueixin prenent part en proves de l'open de ral·lis d'asfalt i algun del Campionat de Catalunya, però amb u programa que encara està per definir.

Esperem que en David Vilanova i en Jordi Boltà es decideixin a tramitar la llicència novament per a aquesta nova temporada, encara que sigui per a realitzar curses esporàdiques.

En la secció de karting, en Xavier Boltà seguirà fent cursos de perfeccionament després d'una temporada 2010 una mica "light" pròpia de l'edat, situació en la que també es troba l'Oscar Vilanova.

Amb aquestes premises, creiem que tornarà a ser una altre temporada plena de satisfaccions per al nostre equip i ja esperem amb impaciència que comencin a "ronronejar" els motors. Us tindrem informats puntualment de les novetats tant bon punt com es vagin produïnt.

 

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS
COPA CATALANA DE RESISTÉNCIA OFF-ROAD
4 HRS. RESISTÈNCIA  "AUTO HEBDO" CIRCUIT LLEIDA - 03-04/12/2011
CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS

4 HRS RESISTÈNCIA NOCTURNA CASTELLBISBAL - 23/07/2011

OPEN D'AUTOCROSS DE LLEIDA
KARTING

CALENDARI FEDERACIÓ CATALANA AUTOMOBILISME

 
TORNAR