TEMPORADA 2.010

 

La temporada 2.010  arrencarÓ, un any mÚs, amb la prematura i gairebÚ "precipitada" realitzaciˇ de la ja tradicional cursa de resistÚncia de Castellbisbal, que, si no passa res, serÓ per segona vegada puntuable per a la Copa Catalana de resistŔncies off-road.

SerÓ, novament, un any certament complicat en quant al tema econ˛mic, doncs la situaciˇ econˇmica no ha millorat gaire respecte a l'any anterior i molt ens temem que trobar ajudes de nivell Empresarial per als nostres equips serÓ d'allˇ mÚs complicat.

Tresina Sport, un any mÚs, afronta la nova temporada amb ilĚlusions renovades i tÚ el plaer de avanšar-vos la creaciˇ d'un nou "Junior Team", format per dos joves nous pilots de Sant Esteve que es volen iniciar al mˇn de l'autocross amb un programa encara per definir. Sens dubte, sempre Ús un plaer anunciar que creix la nostre familia i que la tasca de l'equip de informar, publicitar, desmitificar i ajudar en tot lo possible als nouvinguts a aquest mˇn, es vegi reflexada, any rera any, amb l'incorporaciˇ de nous pilots.

Els pilots habituals del Campionat de Catalunya, en David BoltÓ i en Vicente de la Torre, tÚnen previst fer totes les curses de CatalÓ i no descarten seguir altre vegada el Campionat d'Espanya, en funciˇ de com vagin les dues primeres curses del mateix que es disputarÓn a terres Catalanes.

En quant als tres equips especialitzats en resistÚncies, els fomats per Ant˛nia MartÝnez i David BoltÓ, l'Oriol Gel i en Marc Vilanova i el format pels germans Ivan i Xavier Margarit, tÚnen la intenciˇ de fer tota la Copa Catalana de resistÚncies, sense deixar de banda el Open Intercomarcal. ╔s molt probable que hi hagi novetats a nivell de nous vehicles en un d'aquests equips.

El nou equip, que de moment estÓ preparant el cotxe, encara no tÚ decidida la especialitat en la que pendrÓ part, tot i que apunta cap a la Copa Catalana de resistÚncies, donat que Ús una especilitat ideal per a agafar experiÚncia al volant.

Esperem que en David Vilanova i en Jordi BoltÓ es decideixin a tramitar la llicÚncia novament per a aquesta nova temporada, encara que sigui per a realitzar curses esporÓdiques.

En la secciˇ de karting, en Xavier BoltÓ seguirÓ fent cursos de perfeccionament desprÚs d'una temporada 2009 una mica "light" pr˛pia de l'edat, situaciˇ en la que tambÚ es troba l'Oscar Vilanova.

Amb aquestes premises, creiem que tornarÓ a ser una altre temporada plena de satisfaccions per al nostre equip i ja esperem amb impaciÚncia que comencin a "ronronejar" els motors. Us tindrem informats puntualment de les novetats tant bon punt com es vagin produ´nt.

 

CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS
COPA CATALANA DE RESIST╔NCIA
OPEN D'AUTOCROSS DE LLEIDA
KARTING
6 HRS RESIST╚NCIA NOCTURNA CASTELLBISBAL

4 HRS. RESIST╚NCIA  "AUTO HEBDO" CIRCUIT LLEIDA

CALENDARI FEDERACIË CATALANA AUTOMOBILISME (V.6)

 
TORNAR