TEMPORADA 2.009

 

La propera temporada 2.009  va arrencar, oficialment, el passat mes de gener amb la celebraciˇ de la ja tradicional cursa de resistÚncia de Castellbisbal. Amb aquesta cursa, tambÚ s'ha inaugurat un nou Campionat, la Copa de Catalunya de resistÚncia, una iniciativa impulsada desde la Federaciˇ Catalana d'Automovilisme degut al gran Úxit i acollida que estaven tenint les resistÚncies de tipus "social"a les darreres temporades.

La temporada 2.009 es presenta certament complicada en quant al tema econ˛mic, doncs no oblidem que aquest esport Ús car de practicar, i algunes de les Empreses que habitualment esponsoritzaven alguns dels nostres vehicles, ja ens han manifestat que aquest any haurÓn de fer un parÚntesi.

Tresina Sport afronta la nova temporada amb ilĚlusions renovades i amb una nova incorporaciˇ a l'Equip. El fet destacat d'aquesta nova incorporaciˇ i que ens fa una especial ilĚlusiˇ, Ús que es tracta d'una nova pilot, Ús a dir, una incorporaciˇ femenina al cada vegada mÚs nombrˇs Equip. Es tracta de na Antonia Martinez, muller d'en D.BoltÓ i que, al llarg d'aquesta temporada, tÚ previst pendre part en algunes curses de resistÚncia, ja sigui de la Copa Catalana o bÚ de l'Open de LLeida, a fi i efecte de anar agafant experiÚncia. En paraules d'ella "Tants anys anant a veure curses, al final la curiositat per sentir noves emocions m'ha fet decidir a probar". Sens dubte, rebrÓ tota la ajuda possible a nivells d'experiŔncia, coneixements i suport de tot l'Equip.

Els pilots habituals del Campionat de Catalunya, en David BoltÓ i en Vicente de la Torre, tÚnen previst fer totes les curses de CatalÓ i no descarten seguir altre vegada el Campionat d'Espanya, en funciˇ de com vagin les dues primeres curses del mateix que es disputarÓn a terres Catalanes.

En quant als dos equips especialitzats en resistÚncies, els fomats per l'Oriol Gel i en Marc Vilanova i el format pels germans Ivan i Xavier Margarit, tÚnen la intenciˇ de fer tota la Copa Catalana de resistÚncies, sense deixar de banda el Open Intercomarcal.

Una bona notÝcia Ús que en David Vilanova s'ha decidit a tramitar la llicÚncia per a aquesta nova temporada, tot i que encara no sap quin pograma podrÓ fer, encara que, segurament, serÓn curses esporÓdiques. En tot cas, li donem de nou la benvinguda a un dels "fundadors" de l'Equip.

En la secciˇ de karting, en Xavier BoltÓ seguirÓ fent cursos de perfeccionament desprÚs de la gran progressiˇ realitzada durant la temporada 2008. l'Oscar Vilanova tÚ previst seguir fent entrenaments i no descarta fer alguna cursa al llarg de la temporada.

Amb aquestes premises, creiem que tornarÓ a ser una altre temporada plena de satisfaccions per al nostre equip i ja esperem amb impaciÚncia que comencin a "ronronejar" els motors. Us tindrem informats puntualment de les novetats tant bon punt com es vagin produ´nt.

 

CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS
COPA DE CATALUNYA DE RESIST╔NCIA
CURSES SOCIALS
OPEN D'AUTOCROSS DE LLEIDA
4 HRS. RESIST╚NCIA  "AUTO HEBDO" CIRCUIT LLEIDA
KARTING
 

 
TORNAR