TEMPORADA 2.008

La propera temporada 2.008 arrancarÓ, previsiblement, el mes de gener, doncs el J˙nior team tÚ previst pendre part a la cursa que es farÓ al circuit de castellbisbal que, tradicionalment, inaugura el Campionat inter-social Portarrojos Gas a Fons.

Sens dubte serÓ un any que ens portarÓ algunes novetats, doncs en David BoltÓ tÚ previst pendre part al Campionat de Catalunya amb un nou vehicle en el qual ja estÓ treballant tot i que encara no tÚ assegurat poder pendre part a la primera cursa de la temporada. En Vicente de la Torre tambÚ estÓ fent gestions per introduir canvis al seu vehicle.

En quant als integrants del J˙nior Team,  l'Oriol Gel i en Marc Vilanova seguirÓn prenent part a l'inter-social, sense descartar alguna incursiˇ en altres curses i els germans Ivan i Xavier Margarit tenen similars intencions que els seus companys.

En la secciˇ de karting, l'Oscar Vilanova tÚ previst competir en algun campionat de karting de tipus social per seguir millorant i en Xavier BoltÓ seguirÓ "fent mans" per seguir agafant experiÚncia en aquest difÝcil i competitiu mˇn.

Amb aquestes premises, creiem que tornarÓ a ser una altre temporada plena de satisfaccions per al nostre equip i ja esperem amb impaciÚncia que comencin a "ronronejar" els motors. Us tindrem informats puntualment de les novetats tant bon punt com es vagin produ´nt.

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AUTOCROSS

CAMPIONAT D'ESPANYA D'AUTOCROSS

CURSES SOCIALS (J┌NIOR TEAM)
OPEN D'AUTOCROSS DE LLEIDA

4 HRS. RESIST╚NCIA  "AUTO HEBDO" CIRCUIT LLEIDA

KARTING
 
TORNAR